Aveti intrebari?
Reclama
Producatori
Livrare și plată
  • Online
  • Transfer bancar
 
Vizite:
Azi: 362
Total: 2641122

Anularea si renuntarea la serviciile S.C.Aceso Suport S.R.L.

Conditii de utilizare » Note legale » Anularea si renuntarea la serviciile S.C.Aceso Suport S.R.L.

 
Din momentul inceperii serviciilor (emiterea proformei), respectiv a contractului, Clientul are la dispozitie 15 zile (10 zile lucratoare) pentru:
- a evalua serviciile;
- a solicita eventule remedieri;
- a renunta la serviciu (contract), fara penalitati si a fi necesara invocarea unui motiv.
 
Achitarea proformei semnifica acceptarea serviciului, acceptarea prezentului contract si a Termenilor, Termenelor si Conditiilor de functionare a www.asuport.ro si a site-ului publicitar.
 
Neachitarea proformei in termen de 15 zile (10 zile lucratoare) de la emitere semnifica intentia Clientului de a renunta la comanda (contract), fara penalitati, fara invocarea unui motiv si fara a fi necesara o notificare suplimentara.
 
Contractul se considera reziliat iar S.C. Aceso Suport S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda orice serviciu dupa trecerea a 17 zile (12 zile lucratoare) fara ca plata datorata sa fi fost efectuata precum si de a refuza comenzi ulterioare.
 
In cazul anularii contractului de servicii de catre Client dupa perioada de evaluare de 15 zile (10 zile lucratoare), dupa efectuarea platii sau in perioada de extensie (prelungire) a contractului, sumele achitate nu se ramburseaza.
 
In toate situatiile in care S.C. Aceso Suport S.R.L. va solicita rezilierea contractului in curs de executare sau din diverse motive nu va putea onora contractul, sumele platite de catre Client (in avans) si pentru care nu au fost inca furnizate serviciile, se restituie.
 
 
Sectiunea "Anularea si renuntarea la serviciile S.C.Aceso Suport S.R.L." este parte integranta a acordului: " Termeni, termene si conditii de utilizare"
 
Ultima actualizare: 30 octombrie 2013